Pep Guardiola: Mislite li da De Zerbi želi pobjedu, a Allegri ne?

Ponedjeljak, 09. listopada 2023. 14:52 Napisao/la  SC
Pep Guardiola: Mislite li da De Zerbi želi pobjedu, a Allegri ne?

Pep Guardiola demantirao je nakon četiri godine medijske spekulacije da je trebao postati trener Juventusa:

- Nikada nismo o tome razgovarali, ali hrana je odlična u Italiji. Jako volim Italiju, često dolazim ovdje na odmor, rekao je Guardiola tijekom gostovanja u Cuneu, koje je organizirala Zaklada CRC u partnerstvu sa Zakladom Vialli i Mauro i Zakladom Guardiola Sala.

Guardiola se 2019. godine spominjao kao trener Juventusa nakon što je Max Allegri smijenjen.

Talijanski mediji opet smijenjuju Allegrija, Roberta De Zerbija vide kao njegova idealnog nasljednika.

Ovako je Guardiola usporedio aktualne trenere Juventusa i Brightona.

- Mislite li da jedan želi pobjedu, a drugi ne? Allegri misli da će pobijediti na ovaj način, a De Zerbi vjeruje da će pobijediti na svoj način. Priča da Allegri ne želi estetiku nije važna, on želi pobjedu i misli da će to učiniti na ovaj način. Na kraju dana to je ono što je Massimo Ragazzini jednom rekao, ostavite treneru da radi ono što želi i osjeća. Svaki trener želi pobijediti, nikad nisam čuo trenera da kaže: Ne, samo želim biti zgodan i izmišljati taktiku. Nije me briga ako ne pobijedim! Nikada nisam upoznao trenera ili igrača koji ne želi pobijediti. Nikada nisam vidio igrača na terenu koji ne želi igrati dobro, kazao je Guardiola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.