Parižani se još jednom oprostili od Neymara: Konačno smo se oslobodili bezobraznika!

Nedjelja, 27. kolovoza 2023. 10:07 Napisao/la  SC
Parižani se još jednom oprostili od Neymara: Konačno smo se oslobodili bezobraznika!

Kylian Mbappe dvama je pogocima donio prvu pobjedu PSG-u ove sezone, nakon remija protiv Lorienta na otvaranju i Toulousea u drugom kolu, na Parku prinčeva svladali su Lens, nominalno jednog od najvećih konkurenata za naslov.

Iako su u klubu strahovali kako će Mbappe biti dočekan od strane navijača, a nakon što je praktički čitavo ljeto trajala trakavica oko odlazi-ostaje opcija, Parižani očito nisu mladoj zvijezdi zamjerili jer je Mbappe dočekan pljeskom, a ispraćen ovacijama nakon dobre partije.

Mbappe će ostati u Parizu još najmanje godinu dana, čeka se potpis ugovora, a čini se da je najviše odahnuo Luis Enrique.

Mbappe je ostao u Parizu, Neymara više nema, ali je njegov duh i dalje prisutan, barem što se navijača tiče, kojima se toliko zamjerio da su ga ispratili i novim transparentom, ovoga puta na njemu je pisalo: Konačno smo se oslobodili bezobraznika!

Osim što je ostao bez Neymara, iz PSG-a su ovo ljeto otišli i Lionel Messi, Sergio Ramos, a čeka se i odlazak Marca Verattija, koji također ne figurira najbolje među navijačima, ali niti među bivšim legendama kluba.