Parižani se još jednom oprostili od Neymara: Konačno smo se oslobodili bezobraznika!

Nedjelja, 27. kolovoza 2023. 10:07 Napisao/la  SC
Parižani se još jednom oprostili od Neymara: Konačno smo se oslobodili bezobraznika!

Kylian Mbappe dvama je pogocima donio prvu pobjedu PSG-u ove sezone, nakon remija protiv Lorienta na otvaranju i Toulousea u drugom kolu, na Parku prinčeva svladali su Lens, nominalno jednog od najvećih konkurenata za naslov.

Iako su u klubu strahovali kako će Mbappe biti dočekan od strane navijača, a nakon što je praktički čitavo ljeto trajala trakavica oko odlazi-ostaje opcija, Parižani očito nisu mladoj zvijezdi zamjerili jer je Mbappe dočekan pljeskom, a ispraćen ovacijama nakon dobre partije.

Mbappe će ostati u Parizu još najmanje godinu dana, čeka se potpis ugovora, a čini se da je najviše odahnuo Luis Enrique.

Mbappe je ostao u Parizu, Neymara više nema, ali je njegov duh i dalje prisutan, barem što se navijača tiče, kojima se toliko zamjerio da su ga ispratili i novim transparentom, ovoga puta na njemu je pisalo: Konačno smo se oslobodili bezobraznika!

Osim što je ostao bez Neymara, iz PSG-a su ovo ljeto otišli i Lionel Messi, Sergio Ramos, a čeka se i odlazak Marca Verattija, koji također ne figurira najbolje među navijačima, ali niti među bivšim legendama kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.