Ottmar Hitzfeld otišao u mirovinu, Vaha Halihodžić vjerojatno odlazi u Tursku

Srijeda, 02. srpnja 2014. 17:05 Napisao/la  SC

Alžirski navijači pokrenuli peticiju na internetu u kojoj se traži Vahin ostana

Alžirski navijači ne mire se s odlaskom Vahida Halihodžića, pokrenuli peticiju na internetu u kojoj se traži Vahin ostanak u Alžiru još godinu dana. Potpisi bi trebali biti predani alžirskom savezu, koji je već ranije stupio u kontakt s bivšim trenerom Lorienta Christianom Gourcuffom. Posao bi trebao biti sklopljen u kolovozu. Halihodžić ima ponudu Trabzonspora tešku 3 mil. eura godišnje i vjerojatno se neće predomisliti. Mediji u susjednoj BiH proteklih dana bavili su se spekulacijama prema kojima bi Halihodžić trebao naslijediti Safeta Sušića, ali se Halihodžiću očigledno ne vraća u BiH.

Ottmar Hitzfeld oprostio se od nogometa nakon što je Švicarska ispala od Argentine. Jedan od najvećih trenera u zadnjih nekoliko desetljeća odlučio je otići u mirovinu. Najveće uspjehe ostvario je na klupama Borussije Dortmund i Bayerna, kada je postao prvi trener u povijesti koji je osvojio Ligu prvaka s dva različita kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.