Odvjetnici Danija Alvesa priložili snimku koja mijenja priču o silovanju

Srijeda, 01. veljače 2023. 09:52 Napisao/la  SC
Odvjetnici Danija Alvesa priložili snimku koja mijenja priču o silovanju

Novi odvjetnički tim koji zastupa Danija Alvesa uložio je žalbu sudu i zatražio  jamčevinu kako bi se nekadašnji igrač Barcelone mogao braniti sa slobode.

Španjolski mediji iznose da u žalbi priložen video-snimak, koji negira iskaz navodno silovane djevojke.

Kao što je poznato, Alves se nalazi u zatvoru pod sumnjom da je u toaletu jednog pariškog noćnog kluba silovao 23-godišnju djevojku.

Na priloženoj snimci vide da je djevojka u toalet ušla nakon Alvesa, njegov odvjetički tim tvrdi da novi dokazi mijenjaju priču iz optužnice.

Na snimci se jasno vidi da su se navodna žrtva i Alves dobro zabavljali prije nego što je Brazilac otišao u toalet:

- Vidi se na snimku da je Daniel Alves otišao lijevo i ušao u toalet. Dvije minute kasnije tužiteljica, nakon razgovora s dvije prijateljice i konobarom, sama ide u isti taj toalet i ulazi bez da joj je Alves dao dozvolu ili otvorio vrata. Ove slike govore same za sebe, kažu Alvesovi odvjetnici.

To je suprotno tvrdnji 23-godišnje djevojke, Alves očigledno nije natjerao djevojku u toalet kao što ona tvrdi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.