Objavljene šokantne fotografije pretučenog Bernarda Tapiea

Utorak, 06. travnja 2021. 11:48 Napisao/la  SC
Objavljene šokantne fotografije pretučenog Bernarda Tapiea

Francuska policija objavila je šokantne fotografije pretučenog Bernarda Tapiea i njegove supruge (fotografija dolje).

Kontroverznog biznismena i njegovu suprugu brutalno su fizički zlostavljali provalnici, koji su upali u Tapieovu kuću u blizini Pariza.

Francuski mediji objavili su detalje mučenja, 78-godišnjega Tapiea između ostalog tukli su bejzbol palicama dok nije priznao gdje drži novac i vrijedne stvari.

Tapieva supruga je hospitalizirana, Tapie je odbio liječničku pomoć.

Teže posljedice pljačke osujetila je policija na poziv susjeda.

Tapie je u nogometu postao poznat kao predsjednik Marseille od 1986. to 1994. godine, u sezoni 92/93 Marseille je postao prvi francuski klub koji je osvojio Kup prvaka.

Iz nogometa je otišao nakon optužbi za namještanje rezultata, bogatstvo je stekao mešetarenjem s tvrtkama u stečaju, bio je većinski vlasnik poznatog sportskog branda Adidas, zbog korupcije je osuđen na 2 godine i osam mjeseci zatvora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.