Nogometno ludilo u Tuzli, Ćiru Blaževića navijači Slobode dočekali ovacijama

Petak, 17. siječnja 2014. 15:38 Napisao/la  SC

Došao sam u Tuzlu da renomirani klub, prvoligaša iz BiH, vratim gdje mu je mjesto, a to je Premijer liga Bosne i Hercegovine, rekao je Ćiro

Ćiro Blažević izazvao je pomutnju u Tuzli! Nekoliko stotina navijača crveno-crnih okupili su se ispred tuzlanskog restorana Panonski lovac kako bi pozdravili trenera svih trenera. Ćiro je stigao u pratnji predsjednika Slobode Azmira Husića i člana Uprave Vedrana Lakića. U Tuzli ne pamte ovakav događaj!

Oko 600 navijača Slobode, kluba koji igra u prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, dočekalo je Ćiru ovacijama:

- Došao sam u Tuzlu da renomirani klub, prvoligaša iz BiH, vratim gdje mu je mjesto, a to je Premijer liga Bosne i Hercegovine, rekao je Ćiro.

Ćiro će prvi trening nogometaša Slobode održatu u subotu od 11 sati na Tušnju. Na tušanjskim tribinama očekuje se veliki broj navijača koji će ispratiti prvi trening Slobode pod vodstvom jednog od najvećih hrvatski trenera, koji je rođen u Bosni (Travnik)!

Ćiro i Azmir Husić, predsjednik Slobode

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.