Njemačka pobijedila Francusku, Engleska bolja od Škotske

Srijeda, 13. rujna 2023. 08:04 Napisao/la  SC
Voller i Muller
Voller i Muller

Rudi Voller debitirao je na klupi njemačke reprezentacije pobjedom protiv jedne od najjačih reprezentacija na svijetu, Njemačka je u Dortmundu pobijedila Francusku.

Francuska nije igrala u najjačem sastavu, nije bilo najveće zvijezde Kyliana Mbappea, ali je čak i druga francuska reprezentacije jedna od najjačih reprezentacija na svijetu.

Voller je privremeno rješenje nakon što je Hansi Flick dobio otkaz zbog serije loših rezultata i još lošije igre.

Flick je zadnji poraz doživio od Japana, koji je u pripremnoj utakmici u Genku pobijedio Tursku, idućega hrvatskog protivnika u kvalifikacijama za EP 2024.

Engleska je u Glasgowu pobijedila Škotsku, utakmica je odigrana povodom 150. godišnjice rivalstva.

Pripremne utakmice: Škotska - Engleska 1:3 (Maguire 67-ag/Foden 32, Bellingham 35, Kane 81), Njemačka - Francuska 2:1 (Muller 4, Sane 87/Griezmann 89-11m), Japan - Turska 4:2 (Ito 15, 78-11m, Nakamura 28, 36 7 Kabak 44, Yildrim 61)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.