Nikola Kalinić strijelac u remiju protiv Torina, Jamie Vardy proradio nakon odlaska Claudija Ranierija

Ponedjeljak, 27. veljače 2017. 23:55 Napisao/la  SC

Utakmice 26. kola, Serie A: Fiorentina - Torino 2:2, Premierliga: Leicester - Liverpool 3:1

Fiorentina je imala 2:0 na poluvremenu, Belotti je u 62. minuti promašio s bijele točke, no do kraja utakmice se iskupio s dva gola za bod Torina

Fiorentina i Torino su u posljednjoj utakmici 26. kola Serie A odigrali neodlučeno (2:2), iako je domaćin na poluvremenu vodio 2:0 pogocima Saponare (8) i Kalinića (38).

 U 62. minuti  Belotti je s bijele točke loptu poslao u gredu, kasnije će se pokazati da je napadač Torina  propustio  priliku ostvariti hat-trick.

U 65. minuti isti igrač pogotkom je Torino vratio u utakmicu da bi u 85. minuti Belotti zabio drugi pogodak vrijedan boda.

Nikola Kalinić i Milan Badelj odigrali su cijelu utakmicu, Hrvoje Milić sjedio je na klupi.

Odlazak Claudija Ranierija očito je motivirao igrače Leicestera, koji su u 26. kolu pobijedili Liverpool rezultatom 3:1.

Jamie Vardy postigao je dva pogotka (26, 60), treći pogodak postigao je Drinwater (39).

Coutinho je ublažio poraz pogotkom u 68. minuti.

- Puno se toga nepravednog pisalo u tisku posljednih dana, a vidjeli ste da su momci zato htjeli reagirati. Sada želimo to nastaviti kontinuirano. Radili smo naporno i do sada, ali jednostavno nije išlo. Ne bih rekao da smo se trudili više nego obično. Trener me samo zamolio da više pritišćem njihovu obranu, što sam i napravio. Bio sam jako frustriran zbog malo golova koje sam zabio ove sezone, ali nadam se da će sada krenuti. Trebamo se boriti, dobili ili izgubili. Dok god će biti tako, glave možemo držati gore, kaže Vardy.

- Teško mi je pronaći prave riječi. Ne mogu na njemačkom objasniti koliko sam razočaran, a na engleskom je to još teže. Fizički nismo bili pravi, dok su oni bili dobro pripremljeni, spremni za nas. Prvi gol teškom mi je prihvatiti, a oni su nakon njega poletjeli, kazao je trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Dejan Lovren nije igrao zbog ozljede.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.