Niko Kranjčar potpisao dvogodišnji ugovor s Glasgow Rangersom

Srijeda, 08. lipnja 2016. 10:55 Napisao  I. V.

Glasgow Rangers kultni je škotski klub, koji se ove sezone vratio u prvu ligu nakon četiri sezone nižerazrednog nogometa


Niko Kranjčar potpisao je dvogodišnji ugovor s Glasgow Rangersom! U siječnju ove godine sporazumno je raskinuo ugovor s Dinamom iz Kijeva, proljetni dio sezone igrao za New York Cosmos.

Nije se dugo zadržao gradu koji nikada ne spava, 31-godišnji Kranjčar prihvatio je poziv menadžera Glasgow Rangersa Marka Warburtona i odlučio ponovo igrati nogomet na visokom nivou. Puno višem nego u Cosmosu.

Glasgow Rangers kultni je škotski klub, koji se ove sezone vratio u prvu ligu nakon četiri sezone nižerazrednog nogometa.

Zbog financijskih poteškoća u sezoni 2011/12 Glasgow Rangers ispao je u četvrtu ligu, klub koji je 54. puta bio škotski prvak vratio se u elitni razred u najkraćem mogućem roku.

Iduće sezone ponovo se igra Old Firm, Niko Kranjčar nestrpljivo čeka derbi Glasgow Rangersa i Celtica.

Kranjčar je najboljim igračkim godinama, šest sezona igrao je englesku Premierligu (Portsmouth, Tottenham), igrao je drugu englesku ligu za Queens Park Rangers i dobro poznaje otočni mentalitet.

Kranjčar je karijeru reprezentativca završio 2013. godine nakon što je odigrao 81 utakmica u nacionalnom dresu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.