Neymar je postao višak, Al Hilal doveo Renana Lodija iz Marseillea

Petak, 19. siječnja 2024. 12:51 Napisao/la  SC
Renan Lodi
Renan Lodi

Neymar je postao višak u Al Hilalu!

Saudijski klub za 23 mil. eura doveo je iz Marseillea Brazilca Renana Lodija čime je Neymar izgubio mjesto u ograničenoj kvoti stranaca!

Sada je jasno da ozlijeđeni Neymar ove sezone više neće igrati za Al Hilal, a već se počelo spekulirati da na kraju sezone odlazi.

Al Hilal je demantirao takve najave iako je svima jasno da ni basnoslovno bogata saudijska država nema namjeru bacati novac!

Zahvaljujući državnim intervencijama, Al Hilal je ove sezone potrošio 376 mil. eura samo na odštete igrača, Neyamara je PSG-u platio 90 mil. eura.

Kada se tome dodaju troškovi plaća, iznosi su vrtoglavi, samo je Neymar plaćen oko 150 mil. eura godišnje.

Trener Al Hilala nedavno je najbolje objasnio kako u klubu doživljavaju Neymara:

- Cristiano Ronaldo ima više strasti za nogomet, koji mu je prioritet. Neymar ima više strasti za druge stvari,  privatni život stavlja na prvo mjesto. Kao igrač je fantastičan! I kao čovjek! U mjesec i pol dana koje sam proveo s njim, pozitivno me iznenadio u svemu, kazao je Jorge Jesus, trener vodeće momčadi saudijskog prvenstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.