Zašto je Neymar htio iznuditi crveni karton ako je sestrin rođendan tek za pet mjeseci?

Utorak, 19. rujna 2023. 00:03 Napisao/la  SC

Pogledajte reakciju najskupljega igrača saudijske lige u utakmici protiv uzbekistanske momčadi

Zašto je Neymar htio iznuditi crveni karton ako je sestrin rođendan tek za pet mjeseci?

Neymar je brzo pokazao pravo lice u dresu Al Hilala!

U utakmici 1. kola azijske Lige prvaka Al Hilal je digrao neodlučeno (1:1) protiv Navbahora Namangana iz Uzbekistana zahvaljujući pogotku u 100. minuti utakmice (Al Bulayhi).

Nije se poslavila saudijska momčad, a Neymar se osramotio u 60. minuti, kada je izgubio živce.

Nakon što je kod prekida odgurnuo igrača gostujuće momčadi, za napucavanje loptom igrača na travnjaku u europskom nogometu vjerojatno bi dobio crveni karton.

Kao da je namjerno želio isprovocirati crveni karton, jer mu se ide kući u Brazil privatnim avionom koji je dobio na korištenje prema ugovoru.

Zašto je htio iznuditi crveni karton ako je sestrin rođendan tek za pet mjeseci, ciničan je komentar na društvenim mrežama!

Neymar je najskuplji igrač saudijske lige, Al Hilal je platio PSG-u čak 90 mil. eura odštete, Brazilac zarađuje oko 100 mil. eura godišnje.

Kako je Neymar reagirao možete vidjeti OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.