NENAD BJELICA KAŽE

Kramarić je igrač za velike talijanske klubove

Utorak, 11. studenog 2014. 13:35 Napisao/la  SC

Normalno je da su u klubu bili malo skeptični kada sam došao, radim na drugačiji način, kaže trener Spezije

Nenad Bjelica najavio je za tuttomercato.web utakmicu između Italije i Hrvatske. Hrvatski stručnjak na klupi Spezije pridobio je simpatije talijanske javnosti:

- Očekujem otvorenu utakmicu. Hrvatska raste kroz utakmice, obnovljena momčad djeluje sigurno i organizirano. I Italija se promijenila, ova se momčad razlikuje se u odnosu na onu sa Svjetskog prvenstva. Bit će to teška utakmica za obje momčadi, Hrvatska i Italija igraju za prvo i drugo mjesto u skupini, kaže Bjelica.

Uoči utakmice u Milanu trebalo je izdvojiti jednog hrvatskog igrača:

- Kramarić je u velikoj formi, postao je idol Rijeke, ali je postao važan i za reprezentaciju u zadnjem razdoblju. Kramarić je postao igrač za velike talijanske klubove, sazrio je. Ne igra dobro samo u hrvatskoj ligi nego i u eurpskim utakmicama što ga čini velikim igračem, govori Bjelica.

Spezia se nalazi pri vrhu Serie B, talijanski drugoligaš u vlasništvu Gabrielea Volpija gaji prvoligaške ambicije, a projekt vode Damir Mišković i Nenad Bjelica. Je li Spezia ove sezone spremna za Seriju A?


- Objektivno, ne! Ali sanjamo o tome! Napravili smo trogodišnji plan, pripremamo momčad za Seriju A. Stvorili smo zdravu skupinu, igramo dobro. Normalno je da su u klubu bili malo skeptični kada sam došao, radim na drugačiji način i nisu svi bili sigurni da je to dobar način. Puno mi je na početku pomogao direktor Igor Budan,  nisam dobro poznavao talijanski nogomet. Rezultati su počeli dolaziti, jer su se svi prilagodili mom načinu rada. Drago mi je što sam došao u Speziju. Ambiciozan sam trener što je normalno, želim raditi u velikim klubovima, ali put je dugačak, kaže Bjelica

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.