EP Danci doživjeli još jedan šok na Parken stadionu, utakmica se nastavila

Subota, 12. lipnja 2021. 21:39 Napisao/la  SC

Oglasio se menadžer  koji je potvrdio da je Eriksen poslao poruku suigračima da nastave utakmicu

Borba za Eriksonov život na Parken stadionu
Borba za Eriksonov život na Parken stadionu

Danska i Finska nastavili su prekinutu utakmicu na Parken stadionu u Kopenhagenu, UEFA je odlučila da će se nastaviti utakmica koja će ostati u sjećanju po šokantim scenama nakon 43. minute.

Eriksen se srušio u 43. minuti, ostao je nepomično ležati, doživio je srčani udar, liječnici su odmah počeli reanimaciju pred prestravljenom publikom.

Srećom, Eriksenovo se stanje vrlo brzo stabiliziralo u bolnici, UEFA-in "show must go on", u nastavku utakmice Danci su doživjeli još jedan  šok.

Finska je pobijedila pogotkom Pohjanpaloa u 60. minuti, uzalud svi danski pokušaji da postignu pogodak.

U 74. minuti Hojbjerg je preuzeo odgovornost koju inače preuzima Eriksen, tako je slabo izveo kazneni udarac da je vratar Hradecky uhvatio loptu bez problema.

Teško je bilo očekivati da će danski igrači tek tako prevazići stresove svega nekoliko sati nakon što su na istom travnjaku svjedočili Eriksonovoj borbi za život.

Nakon što je predsjednik danskog saveza izjavio da Eriksen normalno komunicira, oglasio se menadžer Martin Shoots, koji je potvrdio da je Eriksen poslao poruku suigračima da nastave utakmicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.