UEFA objavila popis: Luka Modrić na listi 32 igrača koji su ušli u izbor za najboljeg igrača

Ponedjeljak, 16. srpnja 2012. 20:40 Napisao/la  SC

U elitnom društvu najviše ima igrača Reala (Ronaldo, Xabi Alonso, Casillas, Coentrao, Pepe, Ozil, Ramos), te drugog španjolskog diva Barcelone (Xavi, Iniesta, Messi, Fabregas)

Krovna organizacija Europskog nogometa (UEFA) objavila je popis od 32 igrača koji su ušli u izbor za najboljeg igrača Europe u sezoni 2011./2012. U elitnom društvu najviše ima igrača Reala (Ronaldo, Xabi Alonso, Casillas, Coentrao, Pepe, Ozil, Ramos), te drugog španjolskog diva Barcelone (Xavi, Iniesta, Messi, Fabregas) 

Na popisu se našao i jedan hrvatski predstavnik. Riječ je o Luki Modriću, veznjaku engleskog Tottenhama, koji trenutačno pokušava pronaći novu, ambiciozniju sredinu. Osim Reala u igri za njegove usluge je i francuski PSG. Najboljeg igrača Starog kontinenta izabrat će žiri sastavljen od 53 novinara, a proglašenje pobjednika je 30. kolovoza u Monacu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.