Michel Platini: Mislim da zbog Zidanea ili mene neće biti tri dana žalosti u Francuskoj

Petak, 27. studenog 2020. 13:57 Napisao/la  SC
Maradona i Platini
Maradona i Platini

Michel Platini prokomentirao je iznenadnu smrt Diega Maradone, nekada velikog rivala na talijanskim terenima:

- Veliki gubitak za nogomet, ali nakon svega što mu se događalo posljednjih godina, očekivao sam ovo. Pripremio sam se za ovaj trenutak, pripremio sam se za dan kada ću na radiju čuti za Maradoninu smrt, kazao je Platini.

Nekadašnji igrač Juventusa naglasio je da Maradona nije mogao govoriti i da se jedva kretao, kada su se zadnji put vidjeli:

- Očekivao sam loše vijesti. Znam da je to tužno, jer se u ovakvom trenutku slama srce, javljaju se osjećaji nostalgije i melankolije. Ne krivim ga za njegove pogreške, krivci su ljudi oko njega. Dobro su ga iskoristili, nisu mu pomogli da se zdravstveno oporavi. Žao mi je zbog toga. Maradona je bio sjajan nogometaš, nogometni bog, kazao je jedan od najboljih francuskih igrača svih vremena.

Argentina je proglasila trodnevnu nacionalnu žalost.

- Mislim da zbog Zidanea ili mene neće biti  tri dana žalosti u Francuskoj, kada umremo, rekao je Platini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.