PRONAŠAO NOVI KLUB

Mehmed Alispahić potpisao za Sarajevo

Ponedjeljak, 12. siječnja 2015. 15:40 Napisao/la  SC

 Navijači Sarajeva u nastavku sezone najviše očekuju od Leona Benka

Mehmed Alispahić novi je igrač Sarajeva. Bivši igrač Rijeke u ponedjeljak je dogovorio uvjete  i  potpisao 1,5 godišnji ugovor. Alispahić je sporazumno raskinuo ugovor s Rijekom, na Koševo je došao kao slobodan igrač. Bivši reprezentativac BiH igrao je za Šibenik, Dinamo i Rijeku, u Sarajevo dolazi kao pojačanje uoči nastavka sezone na kraju koje klupski čelnici očekuju trofeje.

Ivan Kelava također je blizu Sarajeva. Bivši vratar Dinama nije se snašao u Udineseu, razgovori s čelnicima Sarajeva dugo traju i uskoro bi mogli biti privedeni kraju. Alispahiću i Kelavi unatoč, navijači Sarajeva u nastavku sezone najviše očekuju od Leona Benka. U sezoni 2012/13 Benko je bio najbolji igrač i strijelac Rijeke, nakon kratke epizode u Kini otišao je u Sarajevo gdje je šest mjeseci čekao međunarodnu dozvolu za registraciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.