Maroko pobijedio Argentinu u utakmici prekinutoj zbog kaosa na terenu i tribinama

Srijeda, 24. srpnja 2024. 21:18 Napisao/la  SC

Pogledajte kako je sudac pred praznim tribinama pregledao VAR snimku i poništio pogodak

Maroko pobijedio Argentinu u utakmici prekinutoj zbog kaosa na terenu i tribinama

Olimpijski nogometni turnir počeo je šokantno!

Argentina i Maroko odigrali su utakmicu (1:2) u Saint Etienneu u kojoj su Argentinci postignuli pogodak u 106. minuti.

Dva sata nakon toga pogodak u 106. minuti poništen je zbog toga što je VAR utvrdio da je Amione bio u zaleđu kada je Medina postao strijelac   (pogledajte OVDJE)

Sudac je utakmicu produžio zbog toga što su navijači marokanske reprezentacije tijekom utakmice ušli na teren, a nakon što je Argentina postignula pogodak u 106. minuti nastao je kaos, pa je utakmica prekinuta.

Među navijače Argentine na tribinama bačena je baklja tijekom slavlja pogotka koji je poništen nakon dva sata, navijači marokanske reprezentacije opet su upali na teren, zaštitari i policija morala je zaštititi argentinske igrače (pogledajte OVDJE).

Stadion je evakuiran, prekid je trajao dva sata nakon čega je utakmica nastavljena.

Sudac je pred praznim tribinama pregledao VAR snimku (pogledajte  OVDJE) i poništio pogodak, odigrane su još tri minute nakon čega su Markonaci proslavili pobjedu.

Maroko je poveo 2:0 pogocima Rahimira (45+2, 51-11m), Simeone je smanjio vodstvo u 68. minuti.

Argentina je u Pariz došla u vrlo jakom sastavu, napad predvode Alvarez (Man. City) i Beltran (Fiorentina), 36-godišnji Otamendi (Benfica) središnji je stoper.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.