Mario Balotelli nije impresioniran ponudama iz Saudijske Arabije

Četvrtak, 07. rujna 2023. 15:12 Napisao/la  SC
Mario Balotelli
Mario Balotelli

Mario Balotelli našao se na transfer-listi Siona, nekadašnji talijanski reprezentativac spominjao se u saudijskim kombinacijama:

- Odbio sam u karijeri ponudu koja je bila mnogo veća od brojki koje se sada spominju u Saudijskoj Arabiji, radije sam igrao vrhunski nogomet i ostao u Marseilleu, prisjetio se Balotelli ponude iz Kine, koja je tada trošila otprilike isto što sada troši Saudijska Arabija.

Što znači ovakva izjava za Balottelijevu budućnost nije poznato, jedino je poznato da je 33-godišnjega Balotellija trener Siona pred kraj sezone otpisao:

- Sion ima zombija na terenu, a to je Mario Balotelli. On uništava sve. Možete reći da su svi kao zombiji, ali to nije istina. Samo on je zombi. Kako li je samo dobio tu kapetansku traku?! Uništava atmosferu u klubu, rekao je bivši trener Michael Pont.

Novi trener Didier Tholot očito misli isto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.