DRŽAVNI NEPRIJATELJ

Personificira španjolski karakter

Ponedjeljak, 15. srpnja 2024. 11:08 Napisao/la  SC

Cucurella je najskuplji lijevi branič svih vremena

Marc Cucurella
Marc Cucurella

Marc Cucurella nije zaboravio Garyja Nevillea nakon što je Španjolska postala europski prvak.

Neville je komentator Sky Sporta, koji je u najavi finalne utakmice izdvojio Cucurellu kao primjer dvojbene španjolske kvalitete:

- Mislim da je Cucurella jedan od razloga zbog kojega Španjolska može završiti svoj put. Nije bio uvjerljiv u Chelseaju prošle sezone, odigrao je malo bolje utakmice pred kraj sezone. Cucurella je agresivan, uporan, mali i vrlo aktivan bek. Njegova cijena i dan danas svih čudi, aludirao je Neville na upitnu kvalitetu najskupljega lijevoga braniča svih vremena kojega je Chelsea platio 65,3 mil. eura Brightonu.

- Na kraju smo pobijedili, Gary. Hvala ti na podršci, napisao je Cucurella na društvenim mrežama.

Marc Cucurella vrhunski je asistirao Mikelu Oyarzabalu za odlučujući pogodak u 87. minuti.

Cucurella je završnicu prvenstva igrao pod velikim pritiskom navijača njemačke reprezentacije, što je eskaliralo tijekom utakmice između Španjolske i Francuske.

Svaki put kada bi Cucurella primio loptu po tribinama Allianz Arene odjekivali su zvižduci.

Njemačka je u četvrtfinalu izgubila od Španjolske, sudac Anthony Taylor nije dosudio kazneni udarac nakon što je lopta evidentno pogodila Cucurellu u ruku.

Zbog toga je Cucurella postao državni neprijatelj broj jedan u Njemačkoj, Nijemci su mu zviždali i u finalu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.