Vincenzo Montella nema izbora, Silvio Berlusconi javno proziva vlasnike Milana

Četvrtak, 02. studenog 2017. 15:52 Napisao/la  SC
Vincenzo Montella nema izbora, Silvio Berlusconi javno proziva vlasnike Milana


Trener Milana Vincenzo Montella uoči utakmice u Europskoj ligi protiv AEK-a i utakmice u prvenstvu protiv Sassuola nema izbora.

Eventualni novi kiks u Europi ili Seriji A čelnici Milana više neće moći tolerirati, atmosfera oko kluba ionako je narušena financijskim problemima.

 - Jako sam razočaran. Vidim da posao s novim vlasnicima nije onaj koji je u početku bio dogovoren za dobrobit kluba. Nismo se takom dogovorili s kinezima, planirali su se dovesti novi sponzori koji na kraju nikada nisu stigli, rekao je Silvio Berlusconi, bivpi vlasnik Milana  koji je trenutno u kampanji za novog premijera Italije.
 
 Više od 200 mlijuna eura potrošenih na pojačanja u ovoj fazi sezone izgledaju kao bačeni novac, Milan ne igra dobro.

 - Nadam se da ćemo ponovno igrati dobro, a onda je lagano pobijediti. Sretan sam, ali nisam nesvjestan. Znam kakva je dinamika u nogometu i nisam zabrinut zato što radim i razmišljam kao poboljšati stvari u Milanu, rekao je Montella.
 
 Izjave trenera Milana u zadnjem razdoblju više zvuče kao poziv upomoć.
 
 Gennaro Gattuso,  trener druge momčadi Milana, već je obaviješten da se pripremi za moguće preuzimanje prve momčadi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.