Ultrasi Lazija počeli vrijeđati Igora Tudora, hrvatski stručnjak blizu Bologne

Srijeda, 05. lipnja 2024. 09:53 Napisao/la  SC

Tudor nije demantirao mogućnost da bi mogao naslijediti Thiaga Mottu, na društvenim mrežama osvanuo transparent s uvredljivom porukom

Igor Tudor
Igor Tudor

Ultrasi Lazija okomili su se na Igora Tudora, kada se počelo spekulirati da bi moga ozići iz Lazija u Bolognu.

Tudor nije demantirao takvu mogućnost, talijanski mediji ističi da se Tudor dvaput sastao sa sportskim direktorom Angelom Fabianijem, navodno nisu uopće razgovorali o ljetnom prijelaznom roku.

Bologna traži trenera nakon što je Thiago Motta odišao u Juventus, Tudoru se nudi mogućnost igrati Ligu prvaka s dobro posloženom momčadi, neizvjesnost neće dugo trajati, Vincenzo Italiano i Marco Baroni spominju se kao kandidati za klupu Lazija.

U takvom ozračju ultrasi Lazija reagirali su uvredama, na društvenim mrežama osvanuo je transparent s porukom: Kao trener tek trebaš biti valoriziran, kao čovjek si g....!

Ako odluči ostati u Laziju, Tudoru iduće sezone neće biti lako raditi u negativnom okruženju.

Tudor je preporodio momčad kada je u ožujku postao trener nakon Mauricija Sarrija, u devet utakmica ostvario je pet pobjeda, ostvario tri remija i doživio samo jedan poraz.

Potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.