Torino prvi put od 1985. godine dvaput pobijedio Milan iste sezone

Četvrtak, 12. siječnja 2023. 09:27 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić ostvario je plasman u četvrtfinale kupa, Torino je s desetoricom igrača eliminirao (1:0) Milan na San Siru.

Prvi put nakon 1985. godine Torino je dvaput u jednoj sezoni uspio pobijediti Milan, prvi put put pobijedio (2:1) je u listopadu u Serie A.

- Bili smo ravnopravni s Milanom, kada smo igrali 11 protiv 11, nakon što smo ostali s 10 igrača, ostali smo organizirani i fokusirani. Pogodak su kreirala dvojica momaka, koji su bili na posudbi u Serie C, tako da je to velika stvar za njih. Do crvenog kartona stvarali smo prilike, igrali smo na istoj razini kao Milan i prema mojem mišljenju odigrali smo sjajnu utakmicu. Dobro smo držali loptu u duelima s jakim braničima kao što su Kalulu, Tomori i Gabbia, tako da nije bilo lako. Istina je da smo mogli napraviti nešto više u posljednjoj trećini, ali mislim da smo ukupno gledano dobro odgovorili momčadi koja je bila vrlo agresivna, kazao je Jurić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.