Torino izašao iz krize, Ivan Jurić uspio izazvati pozitivnu reakciju igrača

Ponedjeljak, 31. listopada 2022. 08:51 Napisao/la  SC

Odlučnost je element koji često može biti podcijenjen, ponekad su vam potrebne neka razočaranja da bi vas prodrmala, kaže Jurić

Ivan Jurić
Ivan Jurić

Torino je pobijedio Milan (2:1), Ivan Jurić ostvario je drugu uzastopnu pobjedu, nakon pobjeda protiv Udinesea i Milana čini se da je kriza stvar prošlosti, Jurić je povezao dvije pobjede protiv vodećih momčadi.

Ne tako davno talijanski mediji spekulirali su s Jurićevom smjenom, a temperamentni hrvatski stručnjak iskazivao je naglašenu nervozu...

Nije se puno bolje ponašao ni tijekom utakmice protiv Milana, isključen je u 71. minute, kada je izgubio (samo)kontrolu nakon pogotka Milana.

Messias je u 67. minuti postigao pogodak nakon što je očigledno rukom povukao kapetana Torina Buongiorna, vratar Milinković-Savić otrčao je u prazno, napadač Milana loptu je poslao u prazna vrata:

- Bijes se brzo pojavi, ali sada sam sretan. Gledao sam situaciju na tabletu i izgledalo je kao očiti prekršaj. Možda smo trebali bolje reagirati u toj situaciji, a možda je iz kuta snimanja izgledalo gore nego što je bilo. Izgledalo je zaista kao očiti prekršaj, iz drugog kuta možda nije bilo tako. Možda sam pogriješio. Ali to je život, kazao je Jurić nakon utakmice.

Pale su tenzije u Torinu nakon dvije pobjede, Jurić je opet naglašenim ambicijama uspio izazvati pozitivnu reakciju igrača:

- Odlučnost je element koji često može biti podcijenjen. Ponekad su vam potrebne neka razočaranja da bi vas prodrmala. I ja također moram biti lucidniji u svojim analizama i shvatiti da vas ambicija tjera da želite sve odjedno, ali to ponekad nije moguće. Siguran sam da ćemo i u budućnosti imati lošijih trenutaka, ali moramo zapamtiti kako se nositi u tim trenucima i ne postavljati ciljeve koji su previsoki, zaključio je Jurić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.