Super Mario nije izdržao, Balotelli na rasističko vrijeđanje odgovorio vulgarnom gestom

Ponedjeljak, 25. veljače 2013. 17:06 Napisao/la  SC

Balotellija su u derbiju pri svakom dodiru pratili zvižduci, a bačen je i nemali broj banana na travnjak, na što je napadač Milana odgovorio hvatanjem za međunožje

Iako je vodstvo Intera apeliralo na izbjegavanje rasističkog vrijeđenja Maria Balotellija, gradski derbi nije prošao bez incidenta. Navijači Intera očekivano su "na nož" dočekali svaki kontakt s loptom talijanskog reprezenativca, koji je dres nerrazzura nosio od 2006. do 2010. godine.

Balotellija su u derbiju pri svakom dodiru pratili zvižduci, a bačen je i nemali broj banana na travnjak kako bi se isprovocirao inače vrlo temperamentni i problematični napadač.

Iako je tijekom susreta uspio ukrotiti vlastiti temperament, nakon posljednjeg sučevog zvižduka ipak nije izdržao. Naime, kmere su ga ulovile kako se pri izlasku s travnjaka nakon utakmice - uhvatio za međunožje. Balotelli bi za vulgaran potez mogao biti kažnje, kao i Inter zbog ponašanja svojih navijača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.