Stramaccioni poput Scorije: Trener Intera spas traži u sustavu igre s trojicom stopera

Ponedjeljak, 24. rujna 2012. 15:44 Napisao/la  I. Vranić

U talijanskom prvenstvu sustav s trojicom stopera povremeno ili stalno upražnjavaju Udinese, Fiorentina i Napoli,  a takav način igre usavršio je trener Juventusa Antonio Conte

Andrea Stramaccioni prije utakmice protiv Siene u srijedu razmišlja promijeniti način igre, trener Intera namjerava igrati s trojicom stopera (3-4-1-2) u zadnjoj liniji. Prema njegovoj zamisli stoperi bi trebali biti  Andrea Ranocchia, Cristian Chivu i Juan Jesus.

Izgleda da trener Rijeke Elvis Scoria nije jedini koji u sustavu igre s trojicom stopera nalazi spas. Scoria je prije utakmice protiv Hajduka promijenio način igre i pogodio! Stramaccioni je u nedjelju izgubio 0:2 od Siene na San Siru, Interu ove sezone što se tiče igre ionako ne ide bajno. Spas je očito u promjeni načina igre, nazovi 3-5-2 radi pomoći!

Inače, u talijanskom prvenstvu sustav s trojicom stopera povremeno ili stalno upražnjavaju Udinese, Fiorentina i Napoli,  a takav način igre usavršio je trener Juventusa Antonio Conte.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.