Silvio Berlusconi: Adriano Galliani to može reći: želimo osvojiti Scudetto!

Subota, 04. veljače 2023. 11:38 Napisao/la  SC

Mora se ozbiljno shvatiti čovjeka koji je između ostalog osam puta bio prvak Serie A i pet puta prvak Lige prvaka

Silvio Berlusconi i Adriano Galliani
Silvio Berlusconi i Adriano Galliani

Silvio Berlusconi ne staje!

Vlasnik Monze nakon pobjede (2:0) protiv Juventusa kazao je sljedeće:

- Vjerujemo u Monzu, želimo je učiniti još važnijom, a Adriano (Galliani, op.a.) to može reći: želimo osvojiti Scudetto! Sljedeće ili one druge godine! Kupili smo nove igrače, udvostručili smo kamp za trening, Monzello, koji je sada najveći i najljepši u Italiji. Uredili smo stadion uz mali trošak od 25 milijuna eura. Kada smo stigli, Monzu je gledalo 300 ljudi, sada utakmice gleda 10.000 ljudi. Moramo biti složni, ono što smo napisali u svlačionici vrijedi posebno sada. Tko u to vjeruje, bori se protiv svih prepreka i pobjeđuje. Monzu moramo učiniti velikom, kazao je Berlusconi.

Riječi bivšega vlasnika Milana iz razdoblja kada je milanski klub postao najbolji na svijetu i bivšega premijera koji je politički aktivan, odjeknule su u talijskim medijima.

Mora se ozbiljno shvatiti čovjeka koji je između ostalog osam puta bio prvak Serie A i pet puta prvak Lige prvaka!

Berlusconi je Monzu u Serie C preuzeo u rujnu 2018. godine, ove sezone prvi put nakon 110 godina uveo je Monzu u Serie A i sada namjerava pisati povijest talijanskog nogometa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.