Serie A: Juventus pobijedio Inter, Marcelo Brozović igrao u završnici

Nedjelja, 06. studenog 2022. 14:37 Napisao/la  SC
Adrien Rabiot postigao vodeći pogodak
Adrien Rabiot postigao vodeći pogodak

Juventus je u derbiju kola pobijedio Inter, momčad Maxa Allegrija preskočila je na ljestvici Inter i zadržala priključak s klubovima koji se bore za visoke pozicije.

Inter je doživio već peti poraz, daleko je momčad Simonea Inzaghija od forme iz prošle sezone.

Marcelo Brozović ušao je u igru u 81. minuti, što ze Inter nije bilo toliko značajno koliko je za hrvatsku reprezentaciju značajno da se Brozović polako vraća na terene.

Lazio je pobijedio u gradskom derbiju iako je Roma većim dijelom utakmice djelovala bolje u posjedu lopte.

Jose Mourinho u zrelim godinama potpuno je promijenio poglede na nogomet, nekada je igrao isključivo na kontre kao Lazio u gradskom derbiju.

Toma Bašić igrao je od 71. minute za Lazio.

Bologna je pobijedila Torino preokretom u nastavku utakmice, Thiago Motta nadigrao je bivšega suigrača Ivana Jurića.

Jurić je utakmicu gledao s tribina budući da je suspendiran.

Nikola Vlašić igrao je do 66. minute.

Utakmice 13. kola: Bologna - Torino 2:1 (Orsolini 64, Posch 73/Lukić 26-11m), Monza - Verona 2:0 (Carlos Augusto 68, Colpani 90), Sampdoria - Fiorentina 0:2 (Bonaventura 4, Milenković 58), Roma - Lazio (Anderson 29), Juventus - Inter 2:0 (Rabiot 52, Fagioli 84)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.