Serie A: Roma protiv Empolija prosula nove bodove u borbi za vrh, remi Genoe i Fiorentine

Subota, 31. siječnja 2015. 23:12 Napisao/la  SC

Utakmice 21. kola: Roma - Empoli 1:1, Genoa - Fiorentina 1:1

Nogometaši Rome i Empolija (1:1), te Genoe i Fiorentine (1:1) podijeili su bodove u 21. kolu talijanskog prvenstva. Rimski sastav tako je ponovo prosuo bodove u utrci za vrh i otvorio priliku Juventusu da eventualnom pobjedom u Udinama u nedjelju otvori prednost na vrhu na devet bodova. Roma je u 38. minuti ostala s deset igrača nakon isključenja Manolasa koji je skrivio kazneni udarac. Maccarone je bio siguran s bijele točke - 0:1. Sedam minuta kasnije i Empoli je ostao s igračem manje nakon što je Saponara zaradio drugi žuti karton.  Ipak, Roma je uspjela samo izjednačiti golom Maicona u 57. minuti.

U drugom subotnjem ogledu Genoa i Fiorentina također su podijeili bodove. Genoa je povela autogolom Tătăruşanua u 14. minuti, a bod gostima donio je Rodriguez u 54. minuti.

0000uuu

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.