Serie A: Milanu samo bod protiv Udinesea, pobjede upisali Napoli, Juventus i Roma

Nedjelja, 07. veljače 2016. 17:02 Napisao/la  SC

Rezultati 24. kola: Frosinone - Juventus 0:2, Milan - Udinese 1:1, Napoli - Carpi 1:0, Sassuolo - Palermo 2:2, Torino - Chievo 1:2

Nakon što je u ranijem terminu Inter kiksao kod posljednje momčadi prvenstva te odigrao samo 3:3, i druga milanska momčad osvojila je samo bod u 24. kolu talijanske Serie A.

Milan je nakon nekoliko odličnih rezultata imao priliku dodatno se približiti mjestima koja vode u Europu, no momčad koju vodi Siniša Mihajlović odigrala je na San Siru samo 1:1 protiv Udinesea.

Gosti su poveli u 17. minuti kada je Pablo Armero odlično reagirao na jednu odbijenu loptu i doveo Udinese u vodstvo.

U 32. minuti Carlos Bacca je poslao loptu u mrežu, no gol je poništen zbog zaleđa. Iapk, domaćini su uspjeli izjednačiti u 48. minuti. Carlos Bacca je poslao pas koji je primio M'Baye Niang i zabio iz blizine. Imao je Milan još nekoliko vrlo dobrih prilika preko Bacce, no nije bilo preciznosti u napadu crno-crvenih.

U momčadi Udinesea nije debitirao Andrija Balić već je cijelu utakmicu odgledao s klupe, baš kao i Stipe Perica, dok je na klupi Milana cijeli susret bio Stefan Simić, koji je blizu prelaska u Hajduk.

Juventus je na gostovanju kod Frosinonea rutinski slavio 2:0 iako je prvi gol za 'staru damu' zabio Cuadrado tek u 73. minuti utakmice. Za konačnih 2:0 pogodio je Dybala u sudačkoj nadoknadi. Mario Mandžukić zbog ozljede nije bio ni na klupi Juvea.

Napoli se kod kuće dugo mučio protiv Carpija, a gosti su nakon što im je isključen Bianco u 56. minuti ipak počeli padati. Higuain je u 69. minuti zabio iz penala, i to je bilo dovoljno za ostanak Napolija na čelu poretka. Ivan Strinić susret je odgledao s klupe za pričuve domaćina.

Sassuolo je na domaćem terenu protiv Palerma odigrao 2:2. Poveli su gosti u 30. preko Vazqueza, a izjednačio je na kraju prvog poluvremena Defrel. U petoj minuti nastavka Missiroli je pogodio za vodstvo domaćina, no Đurđević je u 53. izjednačio. Gostima je u 75. isključen Lazaar zbog drugog žutog kartona, no rezultat se nije mijenjao. Šime Vrsaljko odigrao je prvo poluvrijeme za Sassuolo.

Chievo je na gostovanju kod Torina slavio 2:1. Gol za domaćine zabio je Benassi u 19., a gosti su prvo izjednačili u 34. autogolom Peresa da bi Birsa u 71. minuti zabio za pobjedu.

Serie A - 24. kolo, rezultati: Frosinone - Juventus 0:2 (Cuadrado 73, Dybala 90+1), Milan - Udinese 1:1 (Niang 48/Armero 17), Napoli - Carpi 1:0 (Higuain 69-11m), Sassuolo - Palermo 2:2 (Defrel 45+1, Missiroli 50/Vazquez 30, Đurđević 53), Torino - Chievo 1:2 (Benassi 19/Peres 34-ag, Birsa 71-11m), Roma - Sampdoria 2:1 (Florenzi 45, Perotti 50/Fernando 57), Atalanta - Empoli 0:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.