Serie A: Milan uvjerljiv u posljednjoj utakmici ove sezone na San Siru, El Shaarawy dvostruki strijelac

Nedjelja, 24. svibnja 2015. 22:28 Napisao/la  SC

Utakmica 37. kola: Milan - Torino 3:0

Nogometaši Milana pobjedom su se oprostili od svojih navijača na San Siru. Rossoneri su u pretposljednjem kolu prvenstva svladali Torino 3:0 i bar malo razveselili navijače na kraju sezone koju je bolje što prije zaboraviti. Bez obzira na slabo ovosezonsko izdanje statistika je bila na njihovoj strani, jer Torino 14 godina nije pobijedio na San Siru.

Rossoneri su poveli u 18. minuti golom El Shaarawya koji se posljednji put upisao u strijelce još početkom studenog prošle godine. Od 42. minute Milan je igrao sa igračem manje nakon što je zbog prekršaja nad Molinarom isključen Zaccardo. Zanimljivo, to je čak 13 crveni karton koji su ove sezone zaradili igrači Milana.

U listu isključenih upisao se tijekom poluvremena i trener rossonera Inzaghi radi prigovaranja sucu Paolu zbog isključenja Zaccarda. Vođenje momčadi u drugom poluvremenu preuzeo je Tassotti.

Snage su se izjednačile u 56. minuti, kada je Molinaro isključen zbog prekršaja na Van Ginkelu. Pazzini je sa bijele točke povisio prednost domaćih na 2:0. Devet minuta kasnije El Shaarawy, nakon asistencije Pazzinija pogađa za 3:0. Milanski napadač dvostruki strijelac je posljednji puta bio u studenom 2012. u utakmici sa Catanijom.

U 85. minuti Abbiati je spasio mrežu Milana nakon pokušaja El Kaddouria.

MILAN: Abbiati, Zaccardo, Alex (46' Mexes), Paletta, Bocchetti, Poli (76' Mastalli), De Jong, Van Ginkel, Honda, Pazzini, El Shaarawy (68' Zapata)

TORINO: Padelli, Darmian, Glik, Moretti, Peres, Vives (55' Benassi), Gazzi (66' Basha), El Kaddouri, Molinaro, Amauri, Martinez (71' Rosso)

Utakmica 37. kola: Milan - Torino 3:0 (El Shaarawy 18', 65', Pazzini 57'- 11m)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.