Serie A: Mario Pašalić donio Atalanti bod na gostovanju kod Spezije

Srijeda, 04. siječnja 2023. 15:56 Napisao/la  SC

Hrvatski reprezentativac u igru je protiv Spezije ušao u 57. minuti, pogodak za 2:2 postigao je u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena 

Mario Pašalić postiže pogodak
Mario Pašalić postiže pogodak

Emotivno je bilo na rimskom Olimpicu uoči nastavka sezone u Serie A, dvoboj Rome i Bologne pripao je domaćinima, ali ga nije obilježio rani pogodak Pellegrinija iz kaznenog udarca, kojim je Roma na kraju upisala i pobjedu, već oproštaj od Siniše Mihajlovića.

Mihajlović je igračku karijeru na Apeninima započeo upravo u dresu Rome, kojega je nosio od 1992. do 1994. godine, dok je pak prvi samostalni trenerski posao u Serie A imao kao trener Bologne 2008. godine.

Bolognu je vodio u dva navrata, na klupu momčadi vratio se 2019. godine i ostao do rujna 2022. godine.

Kapetani obje momčadi, u pratnji navijača obje momčadi, na travnjak su izašli s transparentom Ciao Siniša, što su gledatelji na tribinama pozdravili dugotrajnim pljeskom i ovacijama.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. prosnica 2022. godine, nakon što se tri godine borio s leukemijom.

Mario Pašalić donio je remi Atalanti koja je gostovala kod Spezije, hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 57. minuti, za 2:2 pogodio je u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Torino Ivana Jurića na domaćem je terenu remizirao s Jurićevim bivšim klubom Veronom, Nikola Vlašić odigrao je svih 90 minuta za domaćine.

 Nogometaši Milana svladali su na gostovanju Salernitanu, gosti su pitanje pobjednika riješili praktički već nakon prvih petnaest minuta golovima Leaa i Tonalija.

Ante Rebić nije igrao zbog ozljede, Domagoj Bradarić odigrao je svih 90 minuta za domaćina.

Na gostovanju je slavila i Sampdoria, osvojivši protiv Sassuola važne bodove u borbi za ostanak.

Lecce je preokretom došao do pobjede protiv Lazija.

Marin Pongarčić nije zaigrao za Lecce, Toma Bašić je za Lazio igrao do 85. minute.

Juventus je golom Milika u prvoj minuti sudačke nadoknade vremena svladao Cremonese u Cremoni.

Rezultati: Salernitana - Milan 1:2 (Bonazzoli 83/Leao 10, Tonali 15), Sassuolo - Sampdoria 1:2 (Berardi 64/Gbbiadini 25, Augello 28), Torino - Verona 1:1 (Miranchuk 64/Đurić 45), Spezia - Atalanta 2:2 (Gyasi 8, Nzola 31/Hojlund 77, Pašalić 90+2), Roma - Bologna 1:0 (Pellegrini 6-11 m), Lecce - Lazio 2:1 (Strefezza 57, Colombo 71/Immobile 14), Cremonese - Juventus 0:1 (Milik 90+1), Fiorentina - Monza 1:1 (Cabral 19/Augusto 61), Udinese - Empoli 1:1 (Preyra 70/Baldanzi 3)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.