Serie A: Milan pobijedio u Rimu, Zlatan Ibrahimović opet impresionirao

Nedjelja, 31. listopada 2021. 14:34 Napisao/la  SC
Radost pobjeđivanja
Radost pobjeđivanja

Milan je pobijedio (2:1) Romu u derbiju kola i zadržao priključak s Napolijem, Zlatan Ibrahimović još je jednom impresionirao svojom poslovičnom učinkovitošću.

U petom desetljeću života Ibrahimović je bio najbolji igrač na Olimpicu, prvo je postigao pogodak iz slobodnjaka, a onda iznudio prekršaj za kazneni udarac koji je realizirao Kessie.

Još je dvaput Ibrahimović zatresao mrežu, oba je pogotka poništio VAR.

Pobjeda Milana je značajnija s obzirom da je Hernandez u 66. minuti dobio drugi žuti karton, pola sata igrala je momčad Josea Mourinha s igračem više, ali je malo toga konkretnog uspjela učiniti.

Tek je u 93. minuti popustila koncentracija obrane Milana, El Shaarawy je uspio ublažiti poraz snažnim udarcem s 10 metara.

Napoli je pobijedio Salernitanu teže nego što se očekivalo, Zielinski je s(p)retno postigao jedini pogodak iz gužve.

Kastanos je u 70. minuti dobio crveni karton zbog brutalnog starta, a onda je Koulibaly u 77. minuti napravio prekršaj nad igračem u prilici za pogodak.

Završnica je bila uzbudljiva, Napoli se morao braniti, momčad koja dobila samo 3 pogotka ove sezone uspješno je sačuvala pobjedu u utakmici protiv predzadnje momčadi Serije A.

Napoli je desetom pobjedom ostao lider!

Inter je protiv Udinesea ostvario sedmu pobjedu u sezoni, oba pogotka postigao je Joaquin Correa kojega je trener Simeone Inzaghi doveo iz Lazija.

Nastavio je Inter potjeru za vodećim Napolijem i Milanom.

Marcelo Brozović prema običaju odigrao je cijelu utakmicu, Ivan Perišić igrao je do 86. minuti.

Mato Jajalo bio je u početnoj postavi Udinesea, bivši igrač Rijeke igrao je do 58. minute.

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za Genou u remiju bez golova protiv Venezije.

Utakmica 11. kola: Inter - Udinese 2:0 (Correa 60, 68), Fiorentina - Spezia 3:0 (Vlahović 44-11m, 62, 74), Genoa - Venezia 0:0, Sassulo - Empoli 1:2 (Tonelli 43-ag/Pinamonti 83-11m, Zurkowski 90+2), Salernitana - Napoli 0:1 (Zielinski 61), Roma - Milan 1:2 (El Shaarawy 90+3/Ibrahimović 26, Kessie 57-11m)

Poredak: Napoli 31, Milan 31, Inter 24, Roma 19, Atalanta 19, Lazio 18, Fiorentina 18,...

Tablice omogućuje Sofascore