Serie A: Milan pobijedio u Rimu, Zlatan Ibrahimović opet impresionirao

Nedjelja, 31. listopada 2021. 14:34 Napisao/la  SC
Radost pobjeđivanja
Radost pobjeđivanja

Milan je pobijedio (2:1) Romu u derbiju kola i zadržao priključak s Napolijem, Zlatan Ibrahimović još je jednom impresionirao svojom poslovičnom učinkovitošću.

U petom desetljeću života Ibrahimović je bio najbolji igrač na Olimpicu, prvo je postigao pogodak iz slobodnjaka, a onda iznudio prekršaj za kazneni udarac koji je realizirao Kessie.

Još je dvaput Ibrahimović zatresao mrežu, oba je pogotka poništio VAR.

Pobjeda Milana je značajnija s obzirom da je Hernandez u 66. minuti dobio drugi žuti karton, pola sata igrala je momčad Josea Mourinha s igračem više, ali je malo toga konkretnog uspjela učiniti.

Tek je u 93. minuti popustila koncentracija obrane Milana, El Shaarawy je uspio ublažiti poraz snažnim udarcem s 10 metara.

Napoli je pobijedio Salernitanu teže nego što se očekivalo, Zielinski je s(p)retno postigao jedini pogodak iz gužve.

Kastanos je u 70. minuti dobio crveni karton zbog brutalnog starta, a onda je Koulibaly u 77. minuti napravio prekršaj nad igračem u prilici za pogodak.

Završnica je bila uzbudljiva, Napoli se morao braniti, momčad koja dobila samo 3 pogotka ove sezone uspješno je sačuvala pobjedu u utakmici protiv predzadnje momčadi Serije A.

Napoli je desetom pobjedom ostao lider!

Inter je protiv Udinesea ostvario sedmu pobjedu u sezoni, oba pogotka postigao je Joaquin Correa kojega je trener Simeone Inzaghi doveo iz Lazija.

Nastavio je Inter potjeru za vodećim Napolijem i Milanom.

Marcelo Brozović prema običaju odigrao je cijelu utakmicu, Ivan Perišić igrao je do 86. minuti.

Mato Jajalo bio je u početnoj postavi Udinesea, bivši igrač Rijeke igrao je do 58. minute.

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za Genou u remiju bez golova protiv Venezije.

Utakmica 11. kola: Inter - Udinese 2:0 (Correa 60, 68), Fiorentina - Spezia 3:0 (Vlahović 44-11m, 62, 74), Genoa - Venezia 0:0, Sassulo - Empoli 1:2 (Tonelli 43-ag/Pinamonti 83-11m, Zurkowski 90+2), Salernitana - Napoli 0:1 (Zielinski 61), Roma - Milan 1:2 (El Shaarawy 90+3/Ibrahimović 26, Kessie 57-11m)

Poredak: Napoli 31, Milan 31, Inter 24, Roma 19, Atalanta 19, Lazio 18, Fiorentina 18,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.