Serie A: Juventus minimalnim rezultatom pobijedio Palermo, Empoli izjednačio u sudačkoj nadoknadi

Subota, 14. ožujka 2015. 20:17 Napisao/la  SC

Utakmice 27. kola: Palermo - Juventus 0:1, Cagliari - Empoli 1:1

Nogometaši Juventusa minimalnim su rezultatom pobijedili Palermo u gostima. Strijelac jedinog pogotka bio je Morata u 70. minuti. Zanimljivo, Morata je u igru ušao deset minuta ranije kao zamijena za Llorentea. Morata je primio loptu na  vrhu kaznenog prostora, oslobodio se čuvara i preciznim udarcem matirao Serrentina.

U prvom poluvremenu utakmica se igrala u laganom ritmu. Juventus je dominirao, ali očito sa mislima na predstojeći susret sa Borrusiom iz Dortmunda. Crno-bijeli su imali pet udaraca na gol i 53 posto posjed lopte, dok je Palermo bio prilično bojažljiv u svojim pokušajima.

U nastavku Juventus je pojačao ritam i stisnuo Palermo na njihovu polovicu. Prilike su se počele redati, puno opasnije nego u prvom dijelu što je rezultiralo pogotkom.

Trener Juventusa Allgeri očigledno je pogodio uvođenjem 20-godišnjeg Morate koji je još jednom pokazao da je u izvrsnoj formi te se očekuje će protiv Borusssie zaigrati od prve minute.

PALERMO: Sorrentino, Vitiello, Terzi. Anđelković, Rispoli, Rigoni, Maresca (Jajalo 64), Barreto (Belotti 76), Daprela (Emerson 83), Vazquez, Dybala

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Sturaro (Vidal 46), De Ceglie (Padoin 77), llorente (Morata 60), Tevez

Cagliari i Empoli podijelili su bodove odigravši 1:1. Sjajno prvo poluvrijeme nije bilo dovoljno Cagliariju da osvoji tri boda. Empoli je izjednačio u drugoj minuti sudačke nadoknade pogotkom Vecina. Zanimljivo, Empoliju je ovo prvi gol kojeg su postigli nakon 77. minute igre u ovom prvenstvu. Duje Čop u igru je Cagliarija ušao u 74. minuti.

Utakmice 27. kola: Palermo - Juventus 0:1 (Morata 70), Cagliari - Empoli 1:1 (Galvao 20/ Vecino 90)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.