TALIJANSKO PRVENSTVO

Inter remizirao u režiji Brozovića i Perišića

Subota, 19. ožujka 2016. 22:40 Napisao/la  SC

Utakmice 30. kola: Roma - Inter 1:1, Empoli - Palermo 0:0

Nogometaši Rome i Intera podijelili su bodove u susretu u kojem se sve važno dogodilo u drugom poluvremenu, dok je prvi dio bio uspavanka.

Prva je zaprijetila Roma već nakon četiri minute igre. Perotti je ostao sam, pucao s ruba kaznenog prostora, ali je lopta otišla malo iznad prečke. U 35. minuti Salahov pogodak poništen je zbog zaleđa, a šest minuta kasnije mrežu Intera spasio je sjajnom reakcijom Handanovič koji je zaustavio udarac El Shaarawya.

Inter je poveo u 53. minuti u režiji dvojice hrvatskih igrača. Brozović je asistent, Perišić strijelac.  

Hanadanovič zasutavlja pokušaj Džeke u 68. minuti, a zatim minutu kasnije Džeko ponovno prijeti, ali lopta odlazi preko vrata. U 75. minuti El Shaarawy promašuje zicer. Handanovič šest minuta kasnije brani pokušaj Salaha.

Romini napori napokon su se isplatili u 84. minuti. Jednu odbijenu loptu Nainggolan je pospremio uz desnu stativu za 1:1.

Inter je osvojenim bodom skočio na četvrto mjesto ispred Fiorentine koja ima utakmicu manje, dok je Roma i dalje treća.

ROMA: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne (82 Emerson), Pjanić, Keita (57 Džeko), Nainggolan, Salah, Perotti, El Shaarawy (90 De Rossi)

INTER: Handanovič, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo, Brozović, Medel, Biabiany (82 Manaj), Ljajić (86 Melo), Perišić, Eder

Empoli i Palermo odigrali su bez pogodaka. Mato Jajalo odigrao je cijelu utakmicu u gostujućem dresu, dok je rezervni vratar Posavec bio na klupi.

Utakmice 30. kola: Roma - Inter 1:1 (Nainggolan 84/ Perišić 53), Empoli - Palermo 0:0

Tablice omogućuje Sofascore