Serie A: Inter pobijedio devetoricu igrača Udinesea, Kovačić iznudio kazneni udarac

Utorak, 28. travnja 2015. 23:18 Napisao/la  SC

Utakmica 33. kola: Udinese - Inter 1:2 


Inter je jedva pobijedio Udinese, koji je zadnjih pola sata igrao s devetoricom igrača i u sudačkoj nadoknadi imao šansu za izjednačenje (Perica). Sudac Rocchi isključio je dvoju domaćih igrača, Domizzija u 40. minuti zbog drugog žutog kartona, a Badua u 58. minuti zbog prijetećeg zamahivanja rukom prema sucu.

Povrh svega Rocchi je dosudio dvojbeni kazneni udarac za Inter nakon prekršaja sa zadrškom Danila nad Kovačićem. Icardi je bio precizan - 1:0.

Živa legenda Udinesea, veteran Di Natale, uspio je izjednačiti u 50. minuti iako je Udeinese igrao s igračem manje.

Dojam je da bi Udinese izdržao pritisak Intera i dvojicom igrača manje da Podolski u 66. minuti sa 20 metara nije svladao Karnezisa i postigao prvi pogodak za Inter u Seriji A. Pokazalo se da je vrijedan tri boda.

Mateo Kovačić igrao je cijelu utakmicu, Marcelo Brozović sjedio je na klupi.

UDINESE: Karnezis, Widmer, Danilo, Domizzi, Piris, Allan, Pinzi, Badu, Guilherme (Pasquale 44) (Perica 86), Thereau, Di Natale (Kone 61)

INTER: Handanovič, Santon, Felipe, Vidić, D'Ambrosio, Kovačić, Medel, Guarin (Podolski 65), Hernanes (Gnoukouri 89), Palacio, Icardi

Utakmica 33. kola: Udinese - Inter 1:2 (Di Natale 50/Icardi 48-11m, Podolski 66)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.