Serie A: Verona i Fiorentina podijelili bodove, Roma uspješnija u Udinama

Nedjelja, 13. ožujka 2016. 14:26 Napisao/la  SC

Utakmica 29. kola: Chievo - Milan 0:0, Carpi - Frosinone 2:1, Fiorentina - Verona 1:1, Genoa - Torino 3:2, Udinese - Roma 1:2

Nogometaši Chieva i MIlana odigrali su bez pogodaka, susret koji i nije ponudio previše. Prva prijetnja gostiju stigla je u 12. minuti. Menez je pucao, ali je obrana Chieva uspjela reagirati na vrijeme. U 19. minuti ozlijedio se vratar rossonera Donnarumma, te ga je zamijenio Abiati. U 21. Radovanović je mogao dovesti domaće u vodstvo, no loptu je poslao lijevo od gola. Abbiati je u 32. efektno obranio udarac Meggiorinia. Deset minuta kasnije Hondin pokušaj završio je pored desne stative.

U nastavku nije bilo velikih prilika sve do 74. minute kada je prvo Abate pucao, a domaći vratar odbio u stativu. Iz novog pokušaja Bertolacci pogađa ponovno stativu.  Chievo je u sudačkoj nadoknadi postigao pogodak, no srećom po Milan poništen je zbog zaleđa.

CHIEVO: Bizzarri, Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi, Hetemaj, Radovanović, Castro, Birsa (73 Pepe), Floro (62 Pellissier), Meggiorini (88 M'Poku)

MILAN: Donnarumma (19 Abiati), Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli, Honda, Poli (85 Mauri), Bertolacci, Bonaventura, Menez (61 Adriano), Bacca

Nogometaši Rome slavili su u gostima kod Udinesea. Mrežu domaćih načeo je Džeko, a na 2:0 povisio je Florenzi. Utješni gol za Udinese dao je Fernandes pet minuta prije kraja susreta. Balić i Perica poraz svoje momčadi gledali su sa klupe.

Fiorentina i Verona podijelili su bodove u utakmici u kojoj su domaći imali prednost od 1:0 sve do tri minute prije kraja kada je Pisano donio izjednačenje.
Nikola Kalinić ušao je u 75. minuti kao zamjena za Babacara, dok je Rebić igrao od prve minute u dresu Verone. Fiorentina je remijem skočila na četvrto mjesto i bodovno se izjednačila sa petim Interom.

U preostala dva susreta Carpi je pobijedio Frosinone 2:1, dok je Genoa bila uspješnija od Torina 3:2. Zanimljivo Torino je vodio u Genoi 2:0, da bi tada domaći izjednačili iz dva jedanaesterca, a pobjedu je u 66. minuti donio Rigoni.

Utakmica 29. kola: Chievo - Milan 0:0, Carpi - Frosinone 2:1 (Bianco 27, De Guzman 89-11m/Dionisi 71), Fiorentina - Verona 1:1 (Zarate 40/ Pisano 87), Genoa - Torino 3:2 (Cerci 20-11m, 45-11m, Rigoni 66/ Immobile 4, 15), Udinese - Roma 1:2 (Fernandes 85/Džeko 15, Florenzi 74)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.