Serie A: Balotelli potvrdio pobjedu Milana, Super Mario stalno zabija od kada se vratio

Petak, 15. veljače 2013. 23:03 Napisao/la  SC

Utakmica 25. kola: Milan - Parma 2:1

 

Serie A – 25. kolo

MILAN - PARMA 2:1

Stadion "Giuseppe Meazza". Gledatelja: 34.000

Sudac: Massa (Imperia)

Strijelci: 1:0 Paletta (39'-ag), 2:0 Balotelli (78'), 2:1 N. Sansone (90'+3)

Žuti kartoni: Zapata (Milan), Marchionni (Parma)

MILAN: Abbiati, De Sciglio, Yepes, Zapata, Constant, Muntari, Montolivo, Nocerino, Niang (87' Traore), Balotelli, Kevin Prince Boateng (65' Bojan Krkić).

PARMA: Pavarini, Rosi, A. Coda (66' Benalouane), Paletta, Mesbah, Valdes, Parolo (56' Ninis), Marchionni, Biabiany, Amauri (72' Belfodil), N. Sansone.

Milan nikoga nije oduševio, ali je pobijedio Parmu 2:0 i stigao do trećeg mjesta na tablici. Jedini koji ima razloga za zadovoljstvo je zločesti dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli, koji od svog dolaska u Milan zabija u doslovno svakoj utakmici.

Iznimke nije bilo niti ovoga puta kada je pogodio u 78. minuti nakon fantastično izvedenog slobodnjaka preko živog zida za 2:0 i na taj način poslao poruku Leu Messiju uoči ogleda osmine finala protiv Barcelone u srijedu u Milanu.

Parma je u trećoj minuti sudačke nadoknade uspjela ublažiti poraz preko Sansonea i ima za čime žaliti jer su njezini igrači postigli dva od tri pogotka, a ipak su izgubili utakmicu. Biabiany je sjajno prošao po desnoj strani i ubacio na drugu stativu gdje Sansoneu nije bilo teško matirati Abbiatija, a srećom po "rossonere" do kraja susreta ostalo je pola minute i sačuvali su sva tri boda i samopouzdanje prije najvećeg europskog ispita.

U prvom poluvremenu Milan je igrao jako loše i u nekoliko navrata riskirao da se nađe u rezultatskom zaostatku, a onda je u 39. minuti slučajno došao do pogotka nakon urnebesne pogreške Palete, koji je uklizao ispred istrčalog vratara Pavarinija i pospremio loptu u vlastitu mrežu. Parma je odigrala odlično prvo i nešto slabije drugo poluvrijeme, ali jednostavno nije imala dovoljno sreće i hladnokrvnosti u presudnim trenucima susreta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.