Romelu Lukaku: Ibrahimović je sjajan nogometaš, trebaju nam takvi u Serie A

Petak, 07. svibnja 2021. 12:16 Napisao/la  SC
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

Antagonizam između Ibrahimovića i Lukakua zabavlja nogometnu javnost još od razdoblja kada su zajedno nosili dresove Manchester Uniteda, nije tajna da nikada nije bilo pretjerane ljubavi između 39-godišnjeg veterana Milana i 27-godišnjega napadača Intera.

Međusobna netrpeljivost zadnji put je eskalirala u gradskom derbiju odigranom u siječnju, tada je Ibrahimović bio čak optužen da je vrijeđao Lukakua na rasnoj osnovi.

Lukaku je tijekom utakmice potpuno izgubio (samo)kontrolu kada mu je Ibrahimović navodno rekao „Idi radi svoja vudu sranja, ti mali magarče“.

Lukaku se Ibrahimoviću unio u lice i uzvratio riječima: „J..... se ti i tvoja supruga, želiš li pričati o mojoj majci?“.

Nogometaši Intera jedva su odvukli bijesnog Lukakua kojega je Ibrahimović nastavio provocirati nakon što su ih razdvojili.

Posljednja je provokacija pak bila Lukakuova, na svom Twitter profilu napisao je očito provocirajući Ibrahimovića:

Pravi bog je okrunio kralja, sada se pokloni! Kralj Milana!

No, u razgovoru za Corriere della Sera Lukaku nije emitirao baš toliko izraženo svadljive i provokativne tonove.

- Pali smo kod 1:0, promašio sam gol i bio sam ljut. Ibrahimovićeve riječi su me pogodile. Nisam sretan zbog svoje reakcije, ali ne dopuštam da me guraju, prisjetio se Lukaku siječanjskog obračuna s Ibrahimovićem.

- Ponizan sam, pobjednik sam i borim se do smrti za pobjedu mojih suigrača. Ibrahimović? Sjajan je nogometaš, pobjeđivao je svugdje gdje je bio, postigao je više od 500 golova. Imao sam dobar odnos s njim dok nisam došao u Manchester United. No, trebaju nam nogometaši poput njega u Serie A. Razlika između mene i njega je što on želi pobijediti za sebe, ja želim za Inter, rekao je Lukaku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.