SKANDAL U ITALIJI

Sumnjivi transferi hrvatskih igrača

Utorak, 14. prosinca 2021. 16:23 Napisao/la  SC

Menadžeri osumnjičeni za pranje novca

Sumnjivi transferi hrvatskih igrača

Talijanska financijska policija (Guardia di Finanza) istražuje nekoliko transfera koji su dogovarali i ugovarali menadžeri Fali Ramadani i Pietro Chiodi.

Menadžeri su pod istragom zbog navodne utaje poreza i pranja novca, pod istragom je niz transfera, financijski policajci pokucali su na vrata devet klubova Serije A (Inter, Milan, Juventus, Verona, Fiorentina, Napoli, Torino, Cagliari i Roma) i dva kluba iz Serije B (Frosinone i SPAL).

Između ostalih sumnjivi su transferi četvorice hrvatskih igrača!

Milan treba dostaviti financijske detalje transfera Ante Rebića iz Eintrachta, sumnjivi su transferi Nikole Kalinića iz Rome u Veronu, Karla Butića u Torino 2018. godine i transfer bvišega igrača Rijeke i Hajduka.

Financijska policija ispituje transfer Lorenca Šimića između Sampdorije i SPAL-a.

Klubovi nisu pod istragom!

Među zvučnjimi imenima pod istragom su transferi Kalidoua Koulibalyja u Napoli, Federica Chiese iz Fiorentine u Juventus i Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu, raskid ugovora Maurizia Sarrija s Napolijem, produljenje ugovora Samiru Handanoviču...

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.