Paul Pogba doživio novi šok, Juventus priprema raskid ugovora

Utorak, 12. rujna 2023. 12:10 Napisao/la  SC
Paul Pogba
Paul Pogba

Juventus namjerava raskinuti ugovor s Paulom Pogbom nakon što je francuski veznjak pao na doping-testu nakon utakmice protiv Udinesea odigrane 20. kolovoza.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da je Juventus poduzeo prave korake uoči raskida ugovora nakon što stignu nalazi B-uzorka.

Pogba praktično nije igrao otkada se vratio iz Manchester Uniteda, stalno ima problema s ozljedama, Juventus  smatra da je igraču omogućio pravilan liječnički tretman i ne želi preuzeti odgovornost za nalaze doping-testova.

Pogbina agentica Rafaela Pimenta, koje je preuzela većinu klijenata pokojnog Mine Raiole, navodi da njezin klijent nije namjerno prekršio pravila, ali Juventus tvrdi suprotno.

Moguće je da je Juventus stekne pravo uskratiti Pogbi plaću, a raskid ugovora vrlo je izvjestan ako B-uzorak potvrdi da je Pogba koristio zabranjenu dozu testosterona.

Naravno, Juventus koristi priliku da se riješi skupog igrača od kojega nema nikakve koristi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.