Paolo Maldini: Posljednji klub u Premierligi ima veći proračun od Milana

Ponedjeljak, 26. rujna 2022. 14:39 Napisao/la  SC
Paolo Maldini
Paolo Maldini

Čini se da promjena vlasništva u Milanu nije donijela najavljene pomake u platežnoj moći aktualnog talijanskog prvaka.

Investicijski fond RedBird Capital Partners u većinskom vlasništvu Gerryja Cardinalea prošlog mjeseca dovršio je preuzimanje Milana od fonda Elliott Management.

Unatoč tome Milan nije ni približno imao dovoljno novaca da bi iz Lillea doveo Svena Botmana, koji je otišao u Newcastle:

- Ideja je nastaviti Elliottovim putem, a zatim rasti i ići prema višim ciljevima. Nećemo ići izvan ekonomskih ograničenja koja imamo, moramo povećati primanja i masu plaća. Prihodi su se poboljšali u posljednje tri godine, tako da sada moramo investirati. Projekt uključuje ekonomske napore ovisno o prihodima, nećemo raditi ništa što nije u našim financijskim mogućnostima. Posljednja momčad Premierlige ima veći proračun od nas, ali mi imamo povijest i ideje, kazao je Paolo Maldini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.