Nicolo Zaniolo vraća se u Serie A, koliko će ovog puta izdržati?

Četvrtak, 04. srpnja 2024. 08:44 Napisao/la  SC
Nicolo Zaniolo
Nicolo Zaniolo

Nicolo Zaniolo vraća se u Serie A!

Atalanta je dogovorila transfer talijanskog reprezentativca, Galatasaray će posuditi 25-godišnjega veznjaka za 3,5 mil. eura s pravom otkupa ugovora za 16 mil. eura plus bonusi.

Time je okončana tržišna utakmica između Fiorentine i Atalante.

Zaniolo je na zimu 2023. godine iz Rome otišao u Aston Villu nako što je imao problema s ultrasima rimskog kluba, koji su ga pokušali fizički napasti nakon što je u afektu rasparao dres.

- To je nešto zbog čega mi je veoma žao. Roma mi je dala sve, u Romi sam pobjeđivao, debitirao za reprezentaciju, sin mi je rođen u Rimu. Biti okarakterisan izdajnikom je vrlo težak udarac. Paranje dresa? To je bila gesta ljutnje, govorio je Zaniolo prije nego što s obitelji doslovno pobjegao iz Rima.

U Aston Villi je imao drugačijih problema, zajedno sa Sandrom Tonalijem iz Juventusa optužen je za klađenje:

- Da budem jasan: kockao sam u kasinima, ali se nikada nisam kladio. Ipak sam pogriješio, ne mogu to poreći, ali nisam znao da je to ilegalna platforma. Iako je sve prošlo dobro, nije bilo dobro, a o istragama ne mogu ništa reći. Bitno je da je sada gotovo, ali nije dobro biti uvučen u središte ovakve priče, a da niste ništa ozbiljno napravili, kazao je tada Zaniolo.

Nije se dugo zadržao ni u Aston Villi, ni u Galatasarayu.

Talijanski mediji spekuliraju s procjenama kako će se ponašati pod vodstvom Gian Piera Gasperinija.

Tablice omogućuje Sofascore