Nicolo Zaniolo vraća se u Serie A, koliko će ovog puta izdržati?

Četvrtak, 04. srpnja 2024. 08:44 Napisao/la  SC
Nicolo Zaniolo
Nicolo Zaniolo

Nicolo Zaniolo vraća se u Serie A!

Atalanta je dogovorila transfer talijanskog reprezentativca, Galatasaray će posuditi 25-godišnjega veznjaka za 3,5 mil. eura s pravom otkupa ugovora za 16 mil. eura plus bonusi.

Time je okončana tržišna utakmica između Fiorentine i Atalante.

Zaniolo je na zimu 2023. godine iz Rome otišao u Aston Villu nako što je imao problema s ultrasima rimskog kluba, koji su ga pokušali fizički napasti nakon što je u afektu rasparao dres.

- To je nešto zbog čega mi je veoma žao. Roma mi je dala sve, u Romi sam pobjeđivao, debitirao za reprezentaciju, sin mi je rođen u Rimu. Biti okarakterisan izdajnikom je vrlo težak udarac. Paranje dresa? To je bila gesta ljutnje, govorio je Zaniolo prije nego što s obitelji doslovno pobjegao iz Rima.

U Aston Villi je imao drugačijih problema, zajedno sa Sandrom Tonalijem iz Juventusa optužen je za klađenje:

- Da budem jasan: kockao sam u kasinima, ali se nikada nisam kladio. Ipak sam pogriješio, ne mogu to poreći, ali nisam znao da je to ilegalna platforma. Iako je sve prošlo dobro, nije bilo dobro, a o istragama ne mogu ništa reći. Bitno je da je sada gotovo, ali nije dobro biti uvučen u središte ovakve priče, a da niste ništa ozbiljno napravili, kazao je tada Zaniolo.

Nije se dugo zadržao ni u Aston Villi, ni u Galatasarayu.

Talijanski mediji spekuliraju s procjenama kako će se ponašati pod vodstvom Gian Piera Gasperinija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.