Napoli uplatio prvu ratu od milijun eura za transfer Josipa Radoševića

Četvrtak, 07. veljače 2013. 17:28 Napisao/la  I. J.

Uplati su se najviše obradovali igrači, treneri i zaposlenici jer će tako dobiti barem dio svojih plaća

Napoli je u srijedu  uplatio prvih milijun eura Hajduku za transfer Josipa Radoševića u redove talijanskog prvoligaša. Do kraja proljetnog dijela sezone trebali bi Talijani uplatiti drugu ratu u istom iznosu  od milijun eura , dok bi treća rata u iznosu od 1,1 milijun eura na račun bijelih trebala stići do kraja godine. Uplati su se najviše obradovali igrači, treneri i zaposlenici jer će tako dobiti barem dio zaostalih plaća.

Zaštitarske tvrtke koje su osiguravale utakmice bijelih na Poljudu otkazale su daljnju suradnju jer im klub duguje pozamašnu svotu novaca. Splićani su se tako našli u nezgodnoj situaciji jer u subotu na Poljudu u prijateljskoj utakmici u povodu proslave 102. rođendana gostuje Olimpija iz Ljubljane, te promptno moraju naći novu zaštitarsku tvrtku. Delegacija Hajduka trebala bi ovog vikenda otići u Italiju na dogovor s tvrtkom Macron koja se bavi tehničkom opremom klubova.

Napoli i Lazio su, između ostalih, klubovi  čiji je tehnički sponzor tvrtka Macron. Naime, bijeli traže novog tehničkog sponzora. U jednom trenutku činilo se da će bijeli, koji su sedamdesetih godina igrali u dresovima sa znakom Pume, ponovno nositi taj znak. Navodno se oglasila udruga  „Naš Hajduk"  koja je poručila je čelnicima kluba da ne žele da Puma bude tehnički sponzor jer u njihovim dresovima igra Dinamo!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.