Milan u srijedu igra protiv Cagliarija, Allegri ostaje trener samo ako pobjedi

Ponedjeljak, 24. rujna 2012. 14:47 Napisao/la  SC

Vjerujem u Allegrija isto kao i predsjednik Silvio Berlusconi. Očekujem pobjedu u srijedu na San Siru iako je taj stadion ove sezone postao uklet za nas i Inter, kaže  Adriano Galliani

Massimiliano Allegri u srijedu igra utakmicu šekspirovskog tipa biti ili ne biti. Trener Milana u četiri kola doživio je čak tri poraza, što znači da pobjeda protiv Cagliarija nema alternative bez obzira na deklarativnu podršku iz kluba.

 

- Vjerujem u Allegrija isto kao i predsjednik Silvio Berlusconi. Očekujem pobjedu u srijedu na San Siru iako je taj stadion ove sezone postao uklet za nas i Inter, kaže  Adriano Galliani, glavni operativac Milana i produžena ruka gazde Berlusconija.

 


Nakon nedjeljnog poraza u Udinama, riječima podrške oglasio se vratar Christian Abbiati.

- Allegri je s nama dvije godine, osvojili smo titulu prvaka, talijanski Supercup, prošle smo sezone zamalo izgubili titulu prvaka. Igrači ga jako cijene iako se negativna serija nastavila u Udinama. Šteta jer  smo pokazali neke dobre stvari u igri, posebno u prvom poluvremenu. Dobra igra bila je jedina pozitivna stvar u porazu, kaže Abbiati.

 

Uživao Allegri stvarnu ili deklarativnu podršku, svejedno je. Ako Milan u srijedu izgubi utakmicu od Cagliarija, izgubit će i trenera!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.