Max Allegri: Ne mislim napustiti klub u ovom delikatnom trenutku, bio bi to kukavički potez

Utorak, 23. svibnja 2023. 09:29 Napisao/la  SC
Max Allegri
Max Allegri

Max Allegri izvjesno privodi kraju drugi mandat na klupi Juventusa, koji nije bio tako uspješan kao prvi, kada je osvojio čak pet Scudetta.

Ove sezone Juventus nije osvojio ni jedan trofej, a moguće je da iduće sezone neće igrati u Europi.

U ponedjeljak je Juventus doživio dva šoka, prvo je objavljeno da je klubu oduzeto 10 bodova, a onda je Empoli pobijedio Juventus s čak 4:1.

- Doznati neposredno prije početka utakmice šokantnu vijest, u najmanju je ruku otežavajuća okolnost. Mi smo prema rezultatima drugi klub, to smo ostvarili na terenu. Neka nam napokon kažu gdje ćemo iduće sezone igrati, kazao je Allegri, koji o izvjesnom otkazu kaže:

- To nije pitanje za mene. Osobno, ne mislim napustiti klub u ovom delikatnom trenutku. Bio bi to kukavički potez. Ovo što rade Juventusu nedostatak je poštovanja. Mi ćemo se uskladiti s poteškoćama u kojima smo se zatekli, ali željeli bismo znati na čemu smo kako bismo napravili nekakav plan za iduću sezonu, rekao je Allegri.

Juventus je najavio žalbu na odluku, prva je usvojena, tada je Juventusu vraćeno 15 bodova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.