Mauro Icardi gađao suca loptom, Stefano Pioli tvrdi da je Inter zakinut za dva penala

Ponedjeljak, 06. veljače 2017. 11:53 Napisao/la  SC

Ivan Perišić  dobio izravni crveni karton u 94. minuti zbog nedoličnog ponašanja


Intera bi skupo moglo stajati ponašanje glavnih igrača  u porazu (0:1) od Juventusa u derbiju 23. kola.

Ivan Perišić će  sigurno biti kažnjen, jer je dobio izravni crveni karton u 94. minuti zbog nedoličnog ponašanja.

Izgleda da će kažnjen biti i Mauro Icardi, koji je namjerno napucao  loptu koja je prošla tik uz sučevu glavu nakon što je Rizzoli odsudio kraj. Previše blizu da bi bilo slučajno...

 Trener Intera Stefano Pioli također je bio frustriran porazom:

- U prvom su poluvremenu bila dva penala za nas, a dodatni je sudac bio udaljen 23 centimetra! Na kraju je bilo napeto zbog Perišićeva crvenog kartona, ali trebali smo dobiti dva penala, rekao je Pioli.

Trener Intera misli na situacije kad je Giorgio Chiellini bio u duelu s Maurom Icardijem, te kad je na Icardija startao Mario Mandžukić.

- Mandžukićev je start bio čisti penal, tvrdi Pioli.

Što se tiče igre, trener Intera kaže:

- Naljutio sam se kod gola jer igrači nisu držali svoje pozicije, a Cuadrado se stalno namještao na udarac. Utakmica je bila vrlo zabavna, obje su momčadi išle na pobjedu, a nije lako zabiti Juventusu i ponekad su moji igrači donosili pogreške odluke. Brozovića je iziritirao jedan start i Juve je počeo stjecati prednost u tom području. Marcelo je vrlo strastven i impulzivan, poznajem ga, zato sam ga promijenio, kaže Pioli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.