Maurizio Zamparini najavio prodaju kluba, Amerikanci u ožujku kupuju Palermo

Petak, 10. veljače 2017. 14:39 Napisao/la  SC

Platili smo ga 500.000 eura, a sada vrijedi između 15 i 20 milijuna, kaže Zamparini o Nestorovskom

Maurizio Zamparini najavio je da prodaje Palermo:
 
 - Politika saveza  više nije moj problem, rekao sam predsjedniku saveza Walteru Veltroniju da ću u ožujku prodati klub Amerikancima, kaže Zamparini, koji je promijenio 41 trenera otkada je kupio Palermo.

-  U 15 godina uložili smo 100 milijuna eura, a u tim stvarima nije dopušteno neznanje. Ja žderač trenera? U 30 godina između druge i prve lige jedan je trener radio sa mnom tri godine: Walter Novellino. A ja sam 'izmislio' Giampiera Venturu, Luciana Spallettija, Alberta Zaccheronija, Gian Piera Gasperinija... Nije točno da sam uvijek tjerao trenere, kaže Zamparini.

Ilija Nestorovski najbolji je primjer pametnog ulaganja, makedonski reprezentativac došao je iz Zaprešića kao najbolji strijelac HNL-a:

- Platili smo ga 500.000 eura, a sada vrijedi između 15 i 20 milijuna. Ukazao mi je na njega moj prijatelj iz Hrvatske, isti koji nas je upoznao s Posavcem i Trajkovskim, kaže Zamparini.

Inače, Zamparini je nedavno kao savjetnika angažirao Darija Šimića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.